Haluatko aloittaa uuden harrastuksen?

Meillä on tarjolla uusille harrastajille monenlaisia mahdollisuuksia aloittaa uusi ratsastusharrastus. Ratsastus sopii kaiken ikäisille ihmisille, sekä ratsastuksen voi aloittaa milloin vain! Ratsastus sopii sekä tytöille että pojille, miehille ja naisille. Mukava harrastus vaikka yhdessä lasten kanssa! 

Aloitteleville ratsastajille löydät tunnit hopotista alkeistunti nimikkeen alta.

Lauantaisin tarjoamme ensikertalaisille 1h tai 30min mittaisen talutustunnin. Talutustunneilla pääset turvallisesti tutustumaan lajiin valvotusti opettajan johdolla sekä avustajan kanssa. Talutustunnit voit varata https://www.hopoti.com/kouvolanratsastuskeskus kautta. Lauantaisin n. 2-3 x kuukaudessa järjestetään heppakerho kaikenikäisille ratsastajille. Heppakerho on maksuton tallin asiakkaille ja kesto on n. 45min. 

Kysy rohkeasti lisää ja olet tervetullut tutustumaan toimintaamme! 

Olet jo jonkin aikaa ratsastanut?

Jos olet jo alkeiskurssin käynyt, sopii sinulle jatkotunti tai jos olet jo laukannut ja hallitset hevosen laukassa voisi sopiva olla yleistunti. Lapsille ja nuorille suositellaan yleistuntia sen monipuolisuuden vuoksi. Tällöin tuntien sisältö vaihtelee, koulu-, este- sekä puomiharjoitteilla. Voit ratsastaa myös useampana päivänä viikossa!

Haluat kehittyä enemmän?

Jos olet jo ratsastanut ja haluat kehittyä tietyssä lajissa, voit valita koulutunnin tai estetunnin. Näillä tunneilla keskitytään enemmän tiettyyn lajiin. Pelkkää estetuntia ei voi varata ainoaksi tunniksi, sillä kouluratsastus on kaiken perusta ja ilman sitä ei voi kehittyä esteratsastuksessa. Voit ratsastaa myös useampana päivänä viikossa!

Järjestämme myös muuta toimintaa!


Mm. Koulu- sekä esterataharjoituksia

Maastoestetunteja

Kursseja

Päiväleirejä

Sekä suosittuja leikkitunteja!


Kaikki tunnit voit varata

https://www.hopoti.com/kouvolanratsastuskeskus

Kouvolan Ratsastuskeskus

Tuntivaraukset sekä hinnasto

https://hopoti.com/

Muistathan perehtyä tuntien peruutus ja varaus sääntöihin ennen tuntien varausta!

Löydymme myös Instagramista sekä Facebookista nimellä

Kouvolan Ratsastuskeskus


YHTEYDENOTTO

Ravilankaari 8, 45160 Kouvola

saara@kouvolanratsastuskeskus.fi
+358504333999 arkisin klo 15.00-16.00

Luo kotisivut ilmaiseksi!