Henkilökunta

Ratsastuksen opettaja 

Saara Lampinen 

Saara on ikänsä toiminut hevosten kanssa sekä kilpaillut ja ratsastanut kaikissa ratsastuksen kolmessa lajissa. Vaativa B sekä re 130cm tasolle saakka. Saara kouluttaa ja ratsastaa myös nuoria hevosia. Saara on helposti lähestyttävä iloinen persoona, joka on opettajana monipuolinen ja tarkka. Saaralle tärkeää on myös ratsastajien siisti istunta sekä yhteys hevoseen. 

Ratsastuksen opettaja

Laura Reponen

Laura onkin monille tuttu kasvo jo aiemmin meillä opettaneena. Laura palaa taas kuvioihin ja ottaa vetovastuuta myös iltatunneista! Laura on istunta tunteihin painottuva opettaja. Lauran suosittuja istuntakursseja on järjestetty jo useamman vuoden ajan! Mutta nyt Lauran tunneista pääsee nauttimaan myös perustuntien aikana!Tallin Henkilökunta

Tallissa voit törmätä myös Satuun, Sonjaan ja Sampoon! Heistä esittely tulossa! =)

Hevoslaan opiskelija 

Senni Kujala

Senni on aktiivisesti tunneilla ratsastanut, valmentautunut sekä hänellä on tavoitteena tällä kaudella kouluratsastuskilpailut erityisesti Kusti hevosen kanssa. Senni on startannut He A tasolla. Tällä kaudella tavoitteena on nostaa He B ratojen tuloksia ja mahdollisesti loppukaudesta startata jokin He A luokka. Senni opiskelee sekä valmentautuu Saara Flekanderin ohjauksessa. 

Kouvolan Ratsastuskeskus

Tuntivaraukset sekä hinnasto

https://hopoti.com/

Muistathan perehtyä tuntien peruutus ja varaus sääntöihin ennen tuntien varausta!

Löydymme myös Instagramista sekä Facebookista nimellä

Kouvolan Ratsastuskeskus


YHTEYDENOTTO

Ravilankaari 8, 45160 Kouvola

saara@kouvolanratsastuskeskus.fi
+358504333999 arkisin klo 15.00-16.00

Luo kotisivut ilmaiseksi!