Kasvatustoiminta

Riverbank Rosey ja tammavarsa 2023 oriista Sir Donnerhall

Glamour Ks ensimmäisen varsansa kanssa. Orivarsa oriista Celantus

Suzanne CG "Rusina" orivarsansa kanssa. Oriista Revolution

Waste of Moneyn toinen varsa oriista Chacco boy. Tammavarsa on myyty.

Roseyn tammavarsa 2021 oriista Florentinus V, joka menehtyi jo muutaman viikon ikäisenä.

Waste of Money ensimmäisen varsansa kanssa 2020. Tammavarsa oriista Clintissimo z.

Ensimmäinen kouluvarsani syntyi vuonna 2020 emä Riverbank Rosey isä Millennium. Dille on nyt 4 vuotias ja tähtää 2024 laatuarvosteluihin.

Big Brother Fg syntyi 2019 tamma Blueberry II ja oriista Concreto. Varsa on myyty kenttäratsastajalle.

Ensimmäinen oma kasvattini 2019 tammavarsa tammasta Sprengladung ja oriista Levisson. Varsa myytiin, mutta menehtyi 2 vuotiaana. 

Laadukasta FWB- ratsukasvatusta vuodesta 2019 alkaen. Ensimmäinen oma Suomenhevos varsani syntyi vuonna 2016. Kuitenkin vasta vuonna 2019 minulla oli laadukkaita tammoja käytettävissä ratsu- ja FWB kasvatukseen. 

Vuonna 2024

Glamour KS odotetaan toukokuussa syntyväksi varsa oriista Copperphild

Tamma Waste of Money "Viivi" varsoi 28.3 komean orivarsan Helasoiden oriista Carlow van de Helle. Varsa on myyty. 


Vuonna 2023

Vuosi 2023 olikin varsojen täyteinen vuosi. Minulla oli uutena käytössä Deep Sea Pearl Don Schufro - Midt -West  Ibi - Light. Tamman emä Apres Pearl on mm. jalostusori Duendecillo P emä. Tamma on pitkänlinjan kasvattajan Anne Niemen kasvatti. Tein tammasta yhden tammavarsan oriista Vitalis. Tällä oriilla on erittäin upeat meriitit niin jälkeläisnäytöissä kuin kilpaurallaankin. Se on jättänyt useita jalostukseen hyväksyttyjä oreja sekä palkittuja tammajälkeläisiä.

Rosey varsoi kauan odotetun tammavarsan oriista Sir Donnerhall. Joka ei esittelyjä kaipaa. Tämä tammavarsa jää toistaiseksi itselleni. 

Glamour KS varsoi orivarsan Helasoiden oriista Temptation Van Het Shaeck. 

Estetamma Waste of Money Viivi varsoi todella kauniin tammavarsan kouluoriista Fifty - Fifty.

Voore Alli varsoi tammavarsan oriista NF Upspring  


Vuonna 2022

Vuonna 2018 ostin kaksi huippusukuista tammavarsaa, este sekä koulutamman. Halusin tukea Suomalaista kasvatusta, sekä hankkia sellaiset tammat, jotka myöhemmin voi jättää siitoskäyttöön. Sen takia myöskin este- että koulutamma, sekä en ollut vieläkään varma lajisuuntautumisestani. 

Estetamma Eeva-Liisa Penttilän kasvatti Glamour KS  Gigolo Van paemel - Cancara, jonka emä on Anja Lönholzin kasvatteja Qeltas Quirita. Tamma sisäänratsastettiin, mutta loukkaantui kuitenkin nuorena, jonka jälkeen se jäi siitoskäyttöön. Vuonna 2022 se varsoi ensimmäisen varsansa Oh Dear FG oriista Celantus. Niilo tähtää tänä vuonna Kyvyt Esiin tapahtumiin. Niilo on ruunattu. 

Suzanne CG Sanna Aallon kasvatti. Sezuan - Rubinstain I. "Rusina". Suku on järjetön, näin varsasta videon 2 viikkoisena emänsä kanssa, enkä päässyt siitä enään sen jälkeen yli. Kävin katsomassa Sannalla useita varsoja, mutta ainoa joka sykähdytti oli tämä terävästi liikkuva kompakti varsa. Onni oli että se oli Venäläisten mielestä liian pieni ja jättivät ostamatta. Rusina varsoi orivarsan erittäin menestyksekkäästä Helgstrandien oriista Revolution. Varsa tähtää kyvyt- esiin tapahtumaan tänä vuonna. 

Vuonna 2021

Samat tammat edelleen käytössä vuonna 2021. Rosey varsoi todella kauniin tammavarsan oriista Florentinus V, mutta valitettavasti varsa menehtyi jo muutaman viikon ikäisenä.

Viivi varsoi todella kauniin tammavarsan oriista Chacco boy. Varsa myytiin Illeille esteratsastaja perheeseen. 

Vuonna 2020

Aiemmista tammoista minulle ei jäänyt itselleni yhtään varsaa. Uusina tammoina löysin koulusukuisin tamman  Rivenbank Rosey "Rosey" Damsey - Lorenzo. Kaunis hyvin liikkuva tamma, jolla oli jo ennestään jälkeläisnäyttöjä. Vuonna 2020 syntyi ensimmäinen kouluvarsani oriista Millennium Dillenium FG. "Dille" oli todella suurikokoinen ja yliaikainen, varsominen kesti pitkään ja sekä tamma että omistaja joutui laittamaan kaiken peliin, jotta saatiin varsa elävän ulos. Siinä hetkessä lupasin että tätä hevosta en ikinä myy, mikäli se koskaan tulee hengissä ulos. Dille on nyt 4 vuotias ja ratsastuksessa itselläni, tähtäimenä 2024 laatuarvostelu kilpailut. 

Toinen samana vuonna tullut tamma oli Waste of Money "Viivi" huippusukuinen Verdi - Cassini II. Todella kompakti, kauniisti liikkuva tamma. Vuonna 2020 syntyi tammavarsa  Verdissimo FG Oriista Clintissimo z. Kaunis isosti liikkuva tulinen tamma. Joka myyty Kenttäratsastajalle. 

Vuonna 2019 

Ensimmäinen tammani oli Sprengladung Lados - Sandro, josta saimme kauniin tammavarsan Temptation FG oriista Levisson. Varsa myytiin, mutta menehtyi valitettavasti myöhemmin.

Samaan aikaan liisasin Unkarilaisen tamman Blueberry II Ramos z - Swap, joka on jättänyt mm. Susanna Granrothin ratsastaman estetamma Baccaran. Tamma siemennettiin Concretolla. Syntyi orivarsa Big brother FG. Joka on myyty kenttähevoseksi.

Kouvolan Ratsastuskeskus

Tuntivaraukset sekä hinnasto

https://hopoti.com/

Muistathan perehtyä tuntien peruutus ja varaus sääntöihin ennen tuntien varausta!

Löydymme myös Instagramista sekä Facebookista nimellä

Kouvolan Ratsastuskeskus


YHTEYDENOTTO

Ravilankaari 8, 45160 Kouvola

saara@kouvolanratsastuskeskus.fi
+358504333999 arkisin klo 15.00-16.00

Luo kotisivut ilmaiseksi!